Offerte aanvragen

Scada of visualisatie

Home | Scada of visualisatie

Scada of visualisatie

Afhankelijk van de installatie wordt een passende visualisatie voorgesteld. Dit kan een lokale bediening zijn op een Pannel van Siemens. Voor grotere projecten stelt All Ctrl een visualisatie voor op PC. Dit kan met WinCC, maar voor grotere projecten wordt gekozen voor een visualisatie in Visual Studio.

Gegevens worden gelogd naar SQL servers of lokaal op access databases. Grafieken en rapporten worden automatisch aangemaakt en verzonden.

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

All Ctrl heeft een project om gegevens van mestverwerkingen door te zenden naar de mestbank. Babbelboxen communiceren met de server van de mestbank. All Ctrl heeft bij ons op het bureel een overzicht programma lopend, waarmee we al deze installaties opvolgen. Dagelijks worden automatisch honderden rapporten uitgezonden.

Bij de klant Fertikal werd de visualisatie, die op 4 schermen draaide te klein. In plaats van gewone computerschermen, is de visualisatie daar nu een video wall geworden van 6 grote 4K TV’s.

Industriële Automatisering

Industriële Automatisering

Automatisering op maat. All Ctrl helpt u om UW project uit te werken en te voorzien van passende sturing.

Lees meer

SCADA / Visualisatie

SCADA / Visualisatie

Elke installatie wordt bedient door operatoren. Wij zorgen voor een duidelijk overzicht van uw installatie zodat iedereen dit makkelijk kan bedienen.

Lees meer

PLC Programma

PLC Programma

De PLC is het hart van veel machines. Alle sensoren en metingen verwerkt hij om passend de juiste motoren en kleppen aan te sturen.

Lees meer

Bordenbouw & bekabeling

Bordenbouw & bekabeling

All Ctrl heeft een jarenlange samenwerking met verschillende bordenbouwers en elektriciens die bekabeling doen.

Lees meer

Denkt u dat wij uw bedrijf kunnen helpen?

Of heeft u nog vragen?

Hulp nodig van een specialist?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op

All Ctrl