Offerte aanvragen

Over ons

Home | Over ons

Over ons

All Ctrl werd in 2005 opgericht door de huidige zaakvoerder, Paul Van Huylenbrouck. Na enkele jaren als projectleider bij een gerenommeerd bedrijf te hebben gewerkt, vergaarde Paul voldoende ervaring en contacten om de sprong te wagen naar het starten van zijn eigen bedrijf. Nu enkele jaren later zijn we een team die samen oplossingen zoekt voor uw installaties.

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Klanttevredenheid en Service

All Ctrl is er trots op te kunnen melden dat al onze klanten vanaf de allereerste dag nog steeds loyale klanten zijn. Bij All Ctrl schrijven we programma’s op maat, afgestemd op de specifieke wensen van elke klant. Het ontwikkelen van iets bijzonders brengt uitdagingen met zich mee, en deze uitdagingen omarmen we met enthousiasme.

In geval van een storing nemen klanten contact met ons op. We proberen eerst telefonisch in te grijpen om te helpen bij het bepalen van de oorzaak van de stilstand. Als een fysieke interventie nodig is, staan we direct ter plaatse.

Het is belangrijk op te merken dat stilstand meestal niet te wijten is aan een fout in het programma zelf. Mechanische problemen, zoals verschuivingen die beweging belemmeren, defecte detecties of verlies van vermogen naar massa in een motor, kunnen de oorzaak zijn. Wij zijn er altijd om te assisteren bij het aanpakken van deze problemen, ongeacht of ze van softwarematige of mechanische aard zijn.

Industriële Automatisering

Industriële Automatisering

Automatisering op maat. All Ctrl helpt u om UW project uit te werken en te voorzien van passende sturing.

Lees meer

SCADA / Visualisatie

SCADA / Visualisatie

Elke installatie wordt bedient door operatoren. Wij zorgen voor een duidelijk overzicht van uw installatie zodat iedereen dit makkelijk kan bedienen.

Lees meer

PLC Programma

PLC Programma

De PLC is het hart van veel machines. Alle sensoren en metingen verwerkt hij om passend de juiste motoren en kleppen aan te sturen.

Lees meer

Bordenbouw & bekabeling

Bordenbouw & bekabeling

All Ctrl heeft een jarenlange samenwerking met verschillende bordenbouwers en elektriciens die bekabeling doen.

Lees meer

Denkt u dat wij uw bedrijf kunnen helpen?

Of heeft u nog vragen?

Hulp nodig van een specialist?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op

All Ctrl