Offerte aanvragen

PLC-sturing

Home | PLC-sturing

Actief in diverse industrieën

Bordenbouw & bekabeling

Alle soorten machines

Door middel van PLC-sturing stuurt u al uw machines gemakkelijk aan en weet u ook meteen wanneer er zich een fout voordoet. De PLC-sturing verwittigt de operator wanneer er een duidelijke fout gebeurt, zodat die de nodige handelingen kan uitvoeren. All Ctrl uit Meulebeke in Vlaanderen zorgt voor juiste PLC-programmering zodat uw machine optimaal kan opereren.

Denkt u dat wij uw bedrijf kunnen helpen?

Of heeft u nog vragen?

PLC-sturing is het hart van uw machine

Bij PLC-sturing worden alle sensoren en metingen verwerkt om de machine correct aan te sturen. Bij ons kunt u verschillende PLC-sturingen laten programmeren voor uw machines. Wij werken vooral met PLC’s van Siemens. Zij zijn marktleider voor een sturing met PLC in de industrie. Om uw machine correct te voorzien van elektriciteit en industriële automatisatie, zit u bij ons goed voor een bordenbouw. Wij tekenen alles correct uit en laten dan een professionele bordenbouwer zorgen voor de kast. Om te zien hoe alles uiteindelijk er uit zal zien, maken wij gebruik van visualisaties. Voor die visualisaties schakelen wij HMI-machines in. Zo zijn we in staat om perfect weer te geven hoe de sturing met PLC in zijn werk gaat.

Denkt u dat wij uw bedrijf kunnen helpen?

Of heeft u nog vragen?

Industriële Automatisering

Industriële Automatisering

Automatisering op maat. All Ctrl helpt u om UW project uit te werken en te voorzien van passende sturing.

Lees meer

SCADA / Visualisatie

SCADA / Visualisatie

Elke installatie wordt bedient door operatoren. Wij zorgen voor een duidelijk overzicht van uw installatie zodat iedereen dit makkelijk kan bedienen.

Lees meer

PLC Programma

PLC Programma

De PLC is het hart van veel machines. Alle sensoren en metingen verwerkt hij om passend de juiste motoren en kleppen aan te sturen.

Lees meer

Bordenbouw & bekabeling

Bordenbouw & bekabeling

All Ctrl heeft een jarenlange samenwerking met verschillende bordenbouwers en elektriciens die bekabeling doen.

Lees meer

Stuur uw machines op de goede manier

Bij ons kunt u uw machines perfect laten sturen. Met een PLC-sturing zorgen wij ervoor dat uw machine optimaal opereert en doorgeeft wanneer er iets misloopt. Zo wordt mogelijk om u uw machine perfect monitoren. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op via het nummer 051 58 44 81 of stuur een e-mail naar info@allctrl.be.

Hulp nodig van een specialist?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op

All Ctrl