Offerte aanvragen

Bordenbouwer

Home | Bordenbouwer

Actief in diverse industrieën

Bordenbouw & bekabeling

Alle soorten machines

All Ctrl uit Meulebeke in Vlaanderen werkt al jaar en dag samen met een bordenbouwer. Voor al onze projecten gebruiken wij gespecialiseerde techniekers. Bordenbouw is een belangrijk onderdeel van elektriciteit. Bij ons kunt u terecht voor een volledige overname van uw project. Wij zorgen ervoor dat we de juiste bordenbouwer aan het werk zetten en u het gewenste resultaat verkrijgt.

Denkt u dat wij uw bedrijf kunnen helpen?

Of heeft u nog vragen?

Een goede bordenbouwer zorgt voor uw bekabeling

Samen met een bordenbouwer zorgen we ervoor dat uw elektriciteitskast volledig in orde is. Alle kabels worden juist gelegd en worden aangesloten in de kast. Het is cruciaal voor de elektriciteit van uw gebouw dat de bordenbouw correct gebeurd is. Om die reden werken wij enkel met de beste bordenbouwers of elektriciens die ervaring hebben met industriële elektriciteit. Een elektrisch bord stuurt de volledige elektriciteit van uw gebouw, dus is een goede bordenbouw cruciaal. Bij All Ctrl voorzien we u graag van duidelijk overzicht uw installatie. Dit doen we vooral met HMI. Daarnaast zijn wij ook vertrouwd met PLC-sturing. Daarmee kunnen we al uw machines correct aansturen. Daarbij is het ook belangrijk dat de bordenbouw van uw elektriciteit correct uitgevoerd is. Met een gespecialiseerde bordenbouwer voeren we alles secuur uit om fouten te voorkomen en een optimale industriële automatisatie te garanderen.

Denkt u dat wij uw bedrijf kunnen helpen?

Of heeft u nog vragen?

Industriële Automatisering

Industriële Automatisering

Automatisering op maat. All Ctrl helpt u om UW project uit te werken en te voorzien van passende sturing.

Lees meer

SCADA / Visualisatie

SCADA / Visualisatie

Elke installatie wordt bedient door operatoren. Wij zorgen voor een duidelijk overzicht van uw installatie zodat iedereen dit makkelijk kan bedienen.

Lees meer

PLC Programma

PLC Programma

De PLC is het hart van veel machines. Alle sensoren en metingen verwerkt hij om passend de juiste motoren en kleppen aan te sturen.

Lees meer

Bordenbouw & bekabeling

Bordenbouw & bekabeling

All Ctrl heeft een jarenlange samenwerking met verschillende bordenbouwers en elektriciens die bekabeling doen.

Lees meer

Laat onze specialisten u helpen

De bordenbouwers waar wij een beroep op doen zijn de beste in hun vak. Wij kijken er bovendien ook nog op toe dat de bordenbouw voor uw elektriciteit zeker in orde is en alles werkt naar behoren. Om dat zo goed mogelijk te monitoren, maken wij gebruik van logging. Zo zien we altijd welke gebeurtenissen en handelingen er hebben plaatsgevonden. Contacteer ons om een beroep te doen op onze expertise.

Hulp nodig van een specialist?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op

All Ctrl