Offerte aanvragen

Logging

Home | Logging

Actief in diverse industrieën

Bordenbouw & bekabeling

Alle soorten machines

Om te weten welke gebeurtenissen en handelingen plaatsgevonden hebben bij machines, gebruiken we bij All Ctrl uit Meulebeke in Vlaanderen logging. Doordat alles netjes bijgehouden wordt, ziet u gemakkelijk waar er zich een probleem heeft voorgedaan. De machine geeft exact weer wat het probleem was en waar en wanneer het zich voordeed.

Denkt u dat wij uw bedrijf kunnen helpen?

Of heeft u nog vragen?

Logging geeft u de beste informatie

Door middel van logging worden alle gegevens opgeslagen en doorgestuurd naar servers of databases. Met HMI-ontwikkeling worden al die gegevens voor u gevisualiseerd. Zo leest u perfect af wat er allemaal gebeurd is en weet u wat u eventueel kunt doen om het op te lossen. Bovendien kunt u met die visualisatie van de industriële automatisatie ook al uw machines makkelijk opereren. Logging houdt alles heel gedetailleerd bij en biedt u een duidelijk overzicht van al uw machines. Het is een heel goede manier om uw industriële projectontwikkeling ook na de afronding nog te controleren. Voor een optimale logging, is het ook belangrijk om een goede bekabeling te hebben. Daarvoor maken wij gebruik van de beste bordenbouwers.

Denkt u dat wij uw bedrijf kunnen helpen?

Of heeft u nog vragen?

Industriële Automatisering

Industriële Automatisering

Automatisering op maat. All Ctrl helpt u om UW project uit te werken en te voorzien van passende sturing.

Lees meer

SCADA / Visualisatie

SCADA / Visualisatie

Elke installatie wordt bedient door operatoren. Wij zorgen voor een duidelijk overzicht van uw installatie zodat iedereen dit makkelijk kan bedienen.

Lees meer

PLC Programma

PLC Programma

De PLC is het hart van veel machines. Alle sensoren en metingen verwerkt hij om passend de juiste motoren en kleppen aan te sturen.

Lees meer

Bordenbouw & bekabeling

Bordenbouw & bekabeling

All Ctrl heeft een jarenlange samenwerking met verschillende bordenbouwers en elektriciens die bekabeling doen.

Lees meer

Vind de problemen meteen

Logging helpt u dus om alle problemen te detecteren en ze ook nog eens efficiënt op te lossen. Wij zorgen ervoor dat al uw machines aangesloten zijn en u perfect ziet wat waar gebeurt. Contacteer ons via het e-mailadres info@allctrl.be of bel naar 051 58 44 81 om ons in te huren voor uw project.

Hulp nodig van een specialist?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op

All Ctrl